Boserup Skov Roskilde Kommune

DN Roskildes hjertesag er, at alle skal have mulighed for at nyde smuk og spændende natur til fods, i kajak, til hest eller med bussen. Derfor passer vi på alle mulige måder på naturen og det omgivende miljø.

Vi arrangerer ture og andre aktiviteter, hvor du sammen med andre kan opleve naturen. Alle er velkomne, og det er normalt gratis at deltage. Se mere under arrangementer og på DN Roskildes facebookside.

Vi arbejder også på at sikre stier og offentlig adgang til naturen (se f.eks. naturperlerne i Roskilde), pleje af naturområder og taler naturens sag, når det kommer til bl.a. planer for nye byggerier og veje, forurenende landbrugsdrift og affald i naturen. Læs mere om hvad vi arbejder med her.  

I alt er vi cirka 30 aktive i DN Roskildes bestyrelse og arbejdsgrupper, og vi vil gerne have dig med - som gæst, medhjælper, medlem eller samarbejdspartner. Læs evt. om at være frivillig/aktiv i DN Roskilde og skriv til roskilde@dn.dk , hvis du på den ene eller anden måde vil være med i DN Roskilde.

Du kan læse mere om DN Roskilde i vores afdelingsfolder og om vores bestyrelse og faste arbejdsgrupper - følg links herunder: